Hlavní obsah
Článek

Když seriál Ulice pořádá večírek, dá se čekat, že některý z mladých herců něco provede. Na jistotu se dá sázet v případě Jakuba Štáfka, který už je seriálovým veteránem. Na loňské párty, která proběhla u Vltavy, se po prohrané sázce objevil v boratovských plavkách a ukázal vše, co bychom možná ani vidět nechtěli.

Letos se pro jistotu setkání herců zorganizovalo na sportovišti v Malešicích, kde nic podobného nehrozilo. Pozadí sice předváděl osmnáctiletý Johan Mádr, ale mohl se jen v přímém vstupu televizních novin, na titulní strany se nedostal. A tak opět dostal prostor Jakub, jenž předváděl, jak by vypadal, kdyby si nechal pořídit poprsí o velikosti Julie Zugarové.

Jinak ale tým věnoval hlavně sportům. Odpoledne venkovním, navečer bowlingu. Ve sportovním oblečku přišla i Hana Maciuchová (†75), ale místo hry s koulemi si nakonec raději povídala s kolegy. Třeba s Alexandrem Minajevem se hned tak neuvidí. V Ulici skončil, protože jeho postava uhořela. Prý se chystá domů, do Ruska. Postavičku v upnutých úpletových šatech předváděla Šárka Ullrichová (49).

Reklama

Další články

Načítám