Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se již skoro tři týdny potýká s krutými bolestmi žaludku. Super.cz minulý týden exkluzivně informoval o jeho kolapsu. Zpěvák neustále zvrací a jeho stav se nelepší. Minulý týden byl několik dní upoután na nemocniční lůžko a lékaři se domnívali, že má populární zpěvák žaludeční vředy.

Koncem minulého týdne začal Hůlka ambulantně dokázet na infuze. Ani to nepomohlo. "Je mi stále hodně zle. Když už mám pocit, že se to lepší, tak to na mě zase přijde a stále zvracím," řekl Super.cz Hůlka.

Lékaři nyní přišli po všemožných vyšetřeních s novou diagnózou. "Nejde o žaludeční vředy, ale o velmi těžkou otravu z jídla. Na 99 procent jde o rybu v jedné pražské restauraci," prozradil exkluzivně Super.cz Hůlka.

"V neděli to bude třetí týden, co je mi šíleně zle. Jím jen suchou rýži. A stále se to nelepší," zoufá si zpěvák.

Hůlka chce dnes stůj co stůj nastoupit do muzikálu Kat Mydlář. Jeho stav je ale stále vážný. "Uvidím dneska jak bude den probíhat. Pokud to jen trochu půjde, chci zpívat," dodal Hůlka. Pro jistotu je již připraven držitel Thalie Marian Vojtko, který se v roli Kata Mydláře s Hůlkou střídá.

Super.cz přeje zpěvákovi brzké uzdravení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám