Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je opravdová profesionálka. Poté, co její těhotná kolegyně Marta Jandová (50) nastydla a ztratila hlas, neváhala ji nahradit v přímém přenosu galavečera Legendy popu věnovaném Karlu Svobodovi.

Csáková zazpívala naživo hitovku Nechte zvony znít, a to i přesto, že se potýkala s nepříjemným nachlazením, což se samozřejmě projevilo na jejím jindy výborném výkonu.

Zpěvačka se v přímém televizním přenosu objevila poprvé po narození syna Dominika, který přišel na svět loni v září. První vystoupení na veřejnosti však měla už v prosinci, když v Lucerně zazpívala jako host skupiny Kamelot.

Dvojnásobná maminka se nyní oblékla do úplně stejného černého outfitu jako v Lucerně a stejně jako tehdy si vůbec nedělala hlavu s nějakým tím faldíkem navíc a dvojitou bradou. Proč by také měla? Ilona Csáková září štěstím a naplno si užívá vysněnou roli maminky na plný úvazek.

Na sociální síti ostatně už před pár měsíci vzkázala všem nastávajícím maminkám, ať se žádnými kily navíc rozhodně netrápí.

„Kila navíc jsou přirozená a příroda ví, co dělá. I kdybych měla mít metrák, nikdy bych o to nádherné štěstí nechtěla přijít. A jestli se dá štěstí vyvážit poporodními kily, tak jsem jako pírko,“ napsala s úsměvem zpěvačka, která tím určitě řadě žen zvedla pošramocené sebevědomí. Na to, jak to Iloně Csákové na vystoupení slušelo, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám