Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) sice po boku přítelkyně Petry Faltýnové (46) vypadá jako nevinný andílek, kterého krásná modelka dokázala uklidnit, ale opak je pravdou. O víkendu se prý popral v jednom z barů v Peci pod Sněžkou.

Všechno bylo nejprve v naprostém pořádku, dokud Mareš nezačal flirtovat s holkami na baru. Jedna z nich však byla zadaná.

„Nejdříve šil do mojí přítelkyně. Něco na ni zkoušel a mně se to nelíbilo. Tak jsem přišel k němu a žádal od něho vysvětlení,“ napsal Blesku jeden čtenář, který se záhy nestačil divit.

Jakmile se k Marešovi přiblížil, dostal pěstí do tváře. A to ho údajně vůbec neprovokoval. Nakonec dostal ještě několik ran od moderátorovy ochranky.

Leoš Mareš celý incident popíral. Nejprve tvrdil, že v Peci pod Sněžkou tou dobou vůbec nebyl, později se vymlouval, že zmíněného muže vůbec nezná. „Já jsem určitě nikomu nic neudělal,“ dušoval se Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám