Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Eva Čerešňáková pózovala v nádherných svatebních šatech. Plánuje snad velkolepou veselku? Zatím prý ještě ne, ale možná se už brzy dočká.

„Svatba určitě není v nejbližší době v plánu a není kam spěchat. Zatím si užívám krásné chvíle s partnerem ve dvou, než nastane jednoho dne období, kdy přijdou na řadu děti a rodinné povinnosti,“ svěřila se Čerešňáková, která se do role nevěsty vžila zatím jako modelka.

V rámci zahraničního projektu nafotila v historických prostorách zámku Loučeň pod taktovkou fotografa Lukáše Červeného a vizážistky Hany Jurové kolekci svatebních snímků, která mapuje nejžádanější svatební šaty a trendy letošní sezóny.

„Nabídka na focení projektu mi udělala radost, protože s Hankou jsem spolupracovala naposledy asi před dvěma lety při focení u Jakuba Ludvíka a byla to tehdy příjemná spolupráce,“ dodala Eva.

A jaké jsou letos největší svatební trendy? Vizážistka a stylistka Hana Jurová apeluje na přirozenost. "Kvalitní make-up a vhodné líčení nesmí chybět, aby byla nevěsta na všech svatebních fotkách krásná, ale i při precizním provedení je nutné nezapomínat na základní pravidlo, které i v této sezóně jasně velí přirozený vzhled,“ míní Jurová, která sice na přirozenost dbala, ale současně při líčení Čerešňákové nezapomněla na smyslné líčení očí a rtů.

„Stále platí, že v jednoduchosti je krása, i když už zřejmě v příštím roce se dočkáme trendů v podobě krajky a lá padesátá léta,“ uzavřela vizážistka. Nevěsty se tak určitě mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám