Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) se rozhodla učinit přítrž nechutným pomluvám, které o ní kolují. Kdosi se za každou cenu rozhodl tuhle velmi dobře vydělávající modelku zničit, a tak o ní do médií začal rozhlašovat (jak jinak než anonymně), že nový luxusní dům, který si nedávno pořídila za osm miliónů korun, platila penězi, které si u ní ulil za podivných okolností zmizelý bývalý spolupracovník Karla Gotta Jan Moťovský.

Zlí jazykové tvrdí, že si u Mesarošové Moťovský schoval deset miliónů právě proto, že se chtěl rozvádět se svou manželkou a potřeboval do začátku „kapesné“. A teď měla Dominika penízky použít na svou novou haciendu.

„Je to absolutní kravina. Ano, přiznávám, něco jsme s Honzou spolu měli, ale žádné peníze si u mě neschovával. Stejně jsem za dům zaplatila jen určitou část, kterou jsem získala prodejem bytu ve Stodůlkách, a na zbytek si vzala hypotéku,“ dušuje se Dominika.

Někdo ji asi nemá hodně rád. I naší redakci se kdosi (anonym se vydával za „rozhořčené rodiče jedné z dívek“) snažil namluvit, že na loňském prvním ročníku projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři přemlouvala své modelky k tomu, aby dělaly escort. Svědci zájezdu to však popírají. Nyní čekáme už jen na to, kdy dostaneme zaručenou zprávu, že je Dominika z Marsu nebo že ji baví číst prózu od makedonského velikána Živka Činga.

Mesarošová samozřejmě vše popírá a tvrdí, že na tom je kvůli svým modelingovým aktivitám tak dobře, že se uživí i bez pochybných praktik. A nyní chce již podruhé dát šanci partě dívek, aby se 16. února zúčastnily castingu a v červnu s ní odletěly na soustředění do Tuniska.

„Tam se jim budu naplno věnovat. Naučí se všechno, co v modelingu budou potřebovat umět, třeba jak chodit, jak se líčit, jak o sebe pečovat či mediální tréninky. Jedné z nich se pak naplno ujmu. Platí prakticky jen zájezd, z mé strany jde vlastně o charitu,“ směje se Mesarošová, jíž se dívky mohou hlásit na objednavky@dominikamesarosova.cz.

Reklama

Další články

Načítám