Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůdník Leonardo DiCaprio (49) začíná mít podobnou pověst jako George Clooney (62) - starý mládenec. Herec, který neodolá štíhlým vysokým blondýnkám, byl s jednou takovou nedávno spatřen na balkóně svého hotelového pokoje v Miami. Zahraničním médiím se přitom podařilo vypátrat, že se jedná o Miss Universe Kosovo z roku 2011 Aferditu Dreshaj (26).

Leo, který je od loňského rozchodu s andílkem od Victoria's Secret Erin Heatherton (23) single, si užívá mládeneckého života a čas od času je spatřen s další pohlednou světlovláskou. Načapat však nějakou u něj na balkóně, jak se k sobě mají, to už není jen tak.

Bývalá kosovská královna krásy a současná modelka Aferdita však uvádí, že jsou s Leonardem pouze přátelé. Pravdou zůstává, že o den dříve byl s Leem na tom samém balkóně spatřen i jeho herecký kolega Bradley Cooper a další kamarádi. Tak jak to tedy je?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám