Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jeden z největších internetových prodejců spodního prádla rajpradla.cz poskytuje nevídané slevy a výhody pro zákazníky. Slevy až 50 % na spodní prádlo a až 365 dní na vrácení zboží. Máme pro vás několik tipů na výhodný nákup.

Luxusní podprsenky -30%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní modrá podprsenka. Nejnovější model z kolekce podzim-zima. Košíčky jsou polovyztužené, vnitřní strana je podložená bavlnou. Krásné vyšívání zdobí košíčky, boky jsou vyrobeny z průsvitné síťoviny, které zpevňuje svislá výztuha.

Plavky MARKO -50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní plavky v jemné bílé barvě. Mají odepínatelná ramínka (která umožňují rovnoměrné opálení těla). Plavky jsou ozdobeny zyrkony, které se jemně blýskají. Je to skutečný styl Glamour, který je na pláži nepřehlédnutelný. Jde o jednu z nejlepších nabídek této sezóny. Podprsenka má střih typu balconette-bardotka, úžasně podtrhuje krásu ženského těla. Košíčky jsou vyztužené, efektně nadzvedávají poprsí a zdůrazňují jej.

Bikiny Alex -50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy bikiny s tečkovanými košíčky. Velice smyslné, navazují do stylu retro. Horní díl má vycpávky, které můžete vyjmout a tím vytvořit zcela měkkou podprsenku. Vzdálenost košíčků lze regulovat díky tenkým šňůrkám, které se zavazují na zádech. Horní díl modeluje prsa. Ramínka mají zavazování za krkem. Spodní díl se zavazuje na bocích. Postavu podtrhující střih. Model je vyroben z vysoce kvalitního italského materiálu, který je odolný vůči slunečnímu záření.

Erotické komplety -30 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podmanivý, sexy komplet Inez je ušitý z elastické síťoviny. Komplet se skládá z delší košilky a kalhotek typu tanga. Košilka je krásně zdobená smyslnou výšivkou, na ramínkách doplněná drobnými mašličkami a v dekoltu elegantně působícím šněrováním. Košilka je ve spodní části zakončena půvabnou, mladistvou sukýnkou. Komplet vám bude jistě slušet.

Push-up podrsenka MAT -30 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelná podprsenka s ještě kouzelnějším efektem push-up. Spojení černého a zlatého odstínů vytváří opravdu antickou variaci stvořenou přímo pro něžné bohyně krásy. Košíčky jsou vyrobeny z hladkého saténu imitujícího krajku, horní linie jsou zvýrazněny zlatou stuhou. Mezi košíčky se vyjímá zlatá mašle. Model má regulovatelná ramínka a odnímatelné vycpávky. Boky jsou vyrobeny z krajky, která podtrhne jeho originalitu.

Další články

Načítám