Hlavní obsah
Článek

Výpravu České Miss na Filipínách doprovázel produkční Mirek Cipra. Čím to, že musel urostlý produkční strávit dva týdny v jihovýchodní Asii bez své přítelkyně Jitky Válkové (32)? Proč držitelka titulu Česká Miss 2010 ve výpravě chyběla?

„Jitka s námi není, protože nikdo z našeho organizačního týmu s sebou rodinné příslušníky nemá. Není to žádná dovolená, točíme, fotíme, reprezentujeme Českou republiku," vzkázala nám z Filipín PR manažerka České Miss Tereze Typoltová.

Mirek Cipra jezdí na zahraniční soustředění s finalistkami každý rok. Vzhledem k tomu, že se specializuje na výživu a poradenství, tak s ním dívky mají možnost konzultovat stravu. „Mirek je aktivní sportovec, takže se dívkám věnuje. I jejich sportovním aktivitám," říká Typoltová.

Zajímalo nás, jestli neměla Válková strach pustit svého partnera s partou deseti krásných dívek. Před třemi lety se Jitka s Mirkem na stejné „škole v přírodě“ seznámila a tak sama dobře ví, jaká rizika hrozí. „Jsem trošku žárlivá a tak jsem měla obavy, to je přirozené. Mirek je ale profík a přesvědčil mě, že není důvod mu nevěřit," svěřila se nám se svými pocity Válková. „Slyšela jsem od ostatních, jmenovitě od Evy Decastelo, která tam s nimi byla, jak o mě Mirek básní. Říká, že Jituška je jen jedna a tak jsem klidná," směje se modelka.

Reklama

Další články

Načítám