Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ivetě Bartošové (†48) se krutě nevyplatila slova jejího přítele Josefa Rychtáře (65), který prohlásil, že krachující televize Pětka pěnici dluží osm set tisíc korun. Někoho z přeživších v managementu stanice to ale naštvalo natolik, že se rozhodl připravit konečně zpěvačku o jednu z výhod, jež jí velkoryse poskytla. V pátek v poledne naběhli k vile Bartošové chlápci, kteří jí měli zabavit televizí půjčené fáro. Potázali se však se zlou!

Iveta si asi ještě chvilku potřebuje vozit svou hvězdnou prdýlku, a proto prý ignorovala mnoho urgencí o vrácení auta a nakonec její Josef odpálkoval i fešáky z půjčovny automobilů, kteří si motorizovaný povoz přijeli vyzvednou osobně. „Ivetě auto půjčovala televize Pětka, takže to vrátím zase lidem přímo od ní,“ řekl jim, než odjeli s nepořízenou. Rychtář asi moc dobře ví, že na Pětce nikdo neví, kdo ji řídí, kdo je uklízečka, kdo manažer. Nový majitel se zaměstnanci zatím nekomunikuje, a tak asi těžko pojede někdo do Uhříněvsi vybavit takovou lapálii.

Jenže podle zpráv od „zbytků“ stanice to stejně nevyšumí do ztracena. „Buď auto dobrovolně odevzdají, nebo na Ivetu klidně hodíme exekuci,“ dušují se zdroje s tím, že i kdyby nakrásně nový investor chtěl údajně dlužné peníze Ivetě vyplatit, po prohlédnutí smluv si to rychle rozmyslí.

„Možná jí něco visíme, ale až se tu do toho někdo pustí, Iveta bude překvapená. Zásadně neplnila téměř nic z toho, co podle smlouvy měla. Až se uplatní smluvní pokuty, bude nám tedy naopak ona doplácet,“ věští budoucnost zaměstnanec Pětky. Tak uvidíme…

Reklama

Další články

Načítám