Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se na ni usmálo štěstí! Sympatická televizní rosnička Radka Kocurová (42) čeká s fotbalistou Tomášem Rosickým miminko.

Sympatický pár se tak podle všeho konečně dočká vytouženého potomka. Před dvěma lety přitom Kocurová prožívala nejtěžší chvíle svého života, když na konci pátého měsíce těhotenství o miminko přišla. Krásnou zprávu proto nechce v žádném případě z pověrčivosti zakřiknout.

„Je teprve v prvním trimestru těhotenství, a vzhledem k tomu, že o děťátko jednou přišla, tak se pochopitelně bojí a zatím o něm nechce mluvit a všechno tají,“ prozradila Super.cz kamarádka Radky Kocurové.

A my se jí vůbec nedivíme. Většina matek v prvním trimestru těhotenství o svém požehnaném stavu zarytě mlčí, zvláště pokud o děťátko už někdy v minulosti přišly. Přejeme nastávajícím rodičům, aby tentokrát všechno probíhalo podle plánu a oba se mohli konečně radovat ze zdravého potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám