Hlavní obsah
Článek

Velmi milé překvapení připravila Rihanna (36) lovcům senzačních fotografií, kteří čekali na jejího přítele Chrise Browna (23). Problémistu totiž nečekaně doprovodila k soudu, a tím poskytla novinářům atraktivní obrázky i důvod k různým spekulacím. Zpěvačka přitom v interview pro magazín Rolling Stone přiznala, že je s rapperem opět ve vztahu.

Brown musel k soudu ve středu 6. února, aby tam řešil 202 hodin veřejně prospěšných prací, které měl odpracovat v dětském centru ve Virginii, ale podle všeho se z nich vykroutil. V centru dříve pracovala Brownova matka jako ředitelka. Soudce podmínku hudebníkovi prodloužil o dva měsíce, aby mohl být případ řádně prošetřen. Rihanna ho pak ruku v ruce doprovodila z budovy zpět do přistaveného vozu.

„Rozhodla jsem se, že je pro mě mnohem důležitější být šťastná. Nikdy nedovolím, aby mezi nás zasahoval názor kohokoli jiného. I kdyby to byla chyba, je to má chyba. Po tolika letech trápení, kdy jsem byla naštvaná a depresivní, raději budu žít podle své pravdy a přijmu ostrou odezvu. S tou se vyrovnám,“ rozhodně pronášela Rihanna v rozhovoru pro Rolling Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám