Hlavní obsah
Článek

Na zahájení oblíbeného filmového festivalu do Cannes dorazilo mnoho známých hollywoodských celebrit. Vedle šarmantního herce Jude Lawa  nebo režiséra Oliviera Assayase zasedne do poroty také Uma Thurman (53) nebo Robert De Niro (80)( 67). Mezi Umou a Robertem to navíc pěkně zajiskřilo.

Na tuto slavnou událost se sjela většina hollywoodských hvězd. Nechyběly krásky jako je Salma Hayek nebo Karolína Kurková. Samozřejmostí byla přehlídka krásných rób a hlubokých výstřihů.

Přítomné novináře ale nejvíc zaujala dvojice Thurman - De Niro. Uma se od šarmantího kolegy nehnula ani na krok a neustále s ním laškovala. Herci pozornost krásky lichotila, a tak se nechal směle svádět. A že je Uma nejen chytrá, ale i vtipná žena, dosvědčují fotky, na kterých se Robert v její přítomnosti skvěle baví.

Festival zahájil nesoutěžní snímek Půlnoc v Paříži amerického režiséra Woodyho Allena, který je poctou francouzské metropoli. V epizodní roli se představí i manželka francouzského prezidenta Carla Bruniová.

„Francii bude zastupovat kontroverzní film o prezidentu Sarkozym. Měla se ho osobně zúčastnit také Sarkozyho žena Carla Bruni, která měla přijet už dnes na zahájení, ale nezúčastní se, prý z pracovních důvodů,“ řekl jeden z novinářů.

Do Cannes také dále míří Angelina Jolie (48), Brad Pitt (60), Catherine Deneuveová či Johnny Depp, ale především Jean Paul Belmondo, kterému bude 17. května věnován zvláštní večer.

Reklama

Další články

Načítám