Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že za dva roky oslaví padesátiny, vypadá zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) neuvěřitelně mladistvě. Nebýt známá osobnost, mohla by si v klidu ubírat deset let. To, že na svém zjevu zapracovala za pomoci plastických chirurgů, ovšem popírá.

"Jsem ráda, že do mé tváře ještě nikdo nemusel radikálně řezat," řekla Super.cz Yvetta. "Každý si musí recept najít sám. Někdo potřebuje prachy, hadříky, jiný přírodu anebo chlapa," míní zpěvačka. Připouští, že na nedostatek toho všeho si stěžovat nemůže. A i toho chlapa má, i když jím není pohledný mladý hokejista, s nímž ji spojovala některá média.

"U mne je to hodně o sportu, na němž jsem vyrůstala. Nemohla bych být třeba bez plavání," říká maminka čtyřiadvacetiletého Matyáše, který po ní umělecké geny nezdědil. "Je spíš talentovaný na obchod a na jazyky, to má po dědečkovi. Pokud jde o umění, konzumuje ho jako divák," vysvětlila Yvetta, která se nebojí, že by ji syn udělal brzy babičkou. "Ví, že není kam spěchat. Myslím, že do třicítky určitě počká," domnívá se zpěvačka.

S dětmi ale v kontaktu je. A to díky své nadaci La Sophia, která se stará o talentované děti, které neměly v životě štěstí a vyrůstají v dětských domovech. "Nehledáme jen umělecky nadané děti, ale také malé sportovce. Zrovna jsem se vrátila z jednoho soustředění, které mě nabilo neskutečnou energií, a chtěla bych poděkovat i hokejistům, kteří s námi spolupracují," uzavřela Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám