Hlavní obsah
Článek

K oslavám svátku zamilovaných patří krásné prádlo stejně neodmyslitelně jako květiny či čokoláda. Chystáte se na večeři, do kina, na party nebo budete slavit doma? Máme perfektní prádlo pro každou z příležitostí!

Valentýnské novinky do vašeho prádelníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svátek zamilovaných se blíží a my vám přinášíme horké novinky, které jsou k oslavám lásky přímo předurčeny. Inspirujte se a oslavte noc svatého Valentýna proklatě sexy!

Elegance s nádechem romantiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chvátáte slavit svátek lásky rovnou z práce? Určitě potřebujete podprsenku, která Vám poskytne celodenní pohodlí a večer okouzlí. Našli jsme pro vás tu pravou! Celodenní komfort poskytuje podšití jemnou bavlnou a poddajný obvod. Vyjímatelné vycpávky a elegantní krajková výšivka jsou to pravé, co z ní činí kousek určený pro zvláštní příležitost.

Divoká noc plná luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na Valentýnskou party a chcete zaručeně okouzlit? Podprsenka Brillant je jako stvořená pro divokou noc v luxusním stylu. Měkké košíčky z molitanové pěny vaše poprsí zvětší a vykouzlí vám extra plný dekolt. Elastická krajka po obvodu činí tuto podprsenku skutečně luxusním kouskem. Zaručeně vám zvedne sebevědomí!

Romantika ve dvou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na romantickou večeři ve dvou? Našli jsme tu pravou podprsenku právě pro vás! Luxusní polovyztužená podprsenka Odetta vám nejen vykouzlí krásný dekolt, ale její unikátní romantický nádech z ní učiní vaši jednoznačnou favoritku. Hladký saténový materiál a vyšívaná krajka jsou duo, které nesmíte zapomenout obléct na žádnou romantickou příležitost!

Neopakovatelný zážitek pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se slavit doma nebo máte v plánu oslavu doma zakončit? Nesmíte zapomenout na sexy prádlo! Překvapte svého partnera, oblékněte sexy body zdobené krajkou a budete sexy jako nikdy předtím! Kombinace starorůžové barvy a černé krajky je unikátním prvkem, který činí toto body ukrutně sexy a romantické zároveň. Podlehnete jeho kouzlu i vy?

Další články

Načítám