Hlavní obsah
Článek

Přesně takhle vypadá levná, a přesto neuvěřitelně účinná reklama. Majitelé klubu Karma Stone Bar v irském Dublinu vsadili na půvaby jejich dvorní DJky Louise Kavanagh a udělali moc dobře! Louise, jež byla několika tamními pánskými časopisy korunována na nejkrásnější Irku mistrně ovládající mixážní pult, se pro propagaci podniku klidně svlékla do originálně střižených bikin a naoko pomohla i s rekonstrukcí.

Pohled na spoře oděnou Louise v lodičkách na vysokých jehlách s helmou na hlavě je pro většinu mužů určitě vzrušující. Když k tomu čapne do rukou ještě pořádnou vrtačkou nebo aku šroubovák, o pánskou klientelu v podniku jistě po znovuotevření nouze nebude.

Svůdná Irka byla v roce 2008 finalistkou Miss Universe Ireland a dodnes se kromě hudby věnuje i modelingu. Ve své agentuře se navíc v roce 2010 stala takzvanou ‚bikini babe‘. Předváděla například pro Wonderbru, Lynx a další. Kavanagh žila rovněž v Londýně, kde pracovala pro Hugha Hefnera jako zajíček Playboy v jeho věhlasném klubu Mayfair.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám