Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu Diáře fotografa Jakuba Ludvíka pro rok 2013 se mezi pozvanými hosty mihla také Nicol Lenertová.

Bývalá hvězda Novy se před lety ze zdravotních důvodů stáhla do ústraní a věnovala se synům Jardovi (6) a Dominikovi (3). Teď jsme se od ní dozvěděli, že se jí stýskalo po šoubyznyse, a tak chystá návrat. Bývalá hvězda Novy prý už ale nebude zpívat a zuby si nebrousí na moderování Televizních novin. Ve skutečnosti zkouší štěstí jako reportérka společenského magazínu TV Barrandov.

„Dáte mi za pravdu, že je těžké se vrátit do šoubyznysu zpátky třeba jen po půlroční pauze. Já jsem byla pryč osm let,“ říká Nicol.

Moderátorka by ráda byla platná, nechce ale hledat práci mimo svůj obor. „Já jsem tuto práci měla ráda a mám v ní nějakou praxi. Dneska se práce hledá těžko bez zkušeností.“

Lenertová už nechce být celebritou, ale raději by celebrity zpovídala. „Abych řekla pravdu, tak budu ráda na druhé straně barikády,“ říká. „Dětičky jsou už dost velký, aby pochopily, že se jim maminka zase vrátí. A že jim za vydělané peníze koupí hračky, a tím pádem je všechno odpuštěno,“ směje se Nicol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám