Hlavní obsah
Článek

Krásných modelek není v českých luzích a hájích nikdy dost. Jednou z nich je i atraktivní modelka Veronika Basileiou, která svou nádhernou postavou okouzlila i horkokrevné Řeky.

Soudě podle jejích pořádně žhavých fotek, které můžete obdivovat v naší fotogalerii, o ní ještě určitě uslyšíme.

Blonďatá dračice se na jih Evropy poprvé vydala před osmi lety. Nejprve pracovala jako hosteska, později si vyzkoušela práci servírky v nočních klubech.

Netrvalo dlouho a sličná Veronika neodolala a zúčastnila se castingu na místní Playmate. Díky svému půvabu se dostala mezi dvanáct nejkrásnějších dívek a brzy se stala místní celebritou.

„Bylo to opravdu něco, co člověk nezažívá každý den, focení do novin, televizní natáčení, rozhovory. Moc mě to bavilo,“ prozradila Super.cz své dojmy.

Ač se nakonec vytouženou Playmate nestala, nabídky na focení do různých časopisů se jí jen hrnuly. Už brzy si tak zapsala další velký úspěch, když zvítězila v soutěži Mr. and Miss International Beauty 2010.

„Zúčastnila jsem se několika módních přehlídek jak v Aténách, tak na různých ostrovech, pózovala jsem pro Playboy a další magazíny, bylo to opravdu něco neuvěřitelného,“ vzpomínala na krásné časy Veronika.

Několik měsíců dokonce moderovala jednu tamější televizní show. Do Řecka však dorazila hospodářská krize, časopisy začaly krachovat a nabídek na focení rázem bylo jako šafránu.

Sličná Veronika se proto vrátila zpátky do Česka, kde se pokusí prosadit ve světě šoubyznysu, jako se jí to už podařilo v Řecku. „Mým snem je dostat se na titulky prestižních časopisů, zkušeností mám dost, tak snad se mi to povede,“ uzavřela s úsměvem kráska.

Reklama

Další články

Načítám