Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dosáhla svého! Až po uši zamilovaná Ornella Štiková (31) je znovu partnerkou manžela Gabriely Partyšové (45) Josefa Kokty. I když se k tomuto tématu od ohlášeného rozvodu moderátorky se záletným mužem těhotná Ornella nechtěla vyjadřovat, paparazzi fotky hovoří za vše! Fotografové sledovali Štikovou od Státní opery, odkud byla s ostudou vyhozena z Plesu v Opeře, až do bytu Kokty, kde se dvojice vášnivě přivítala. To opravdu nejsou jen dobří přátelé…

Navenek se tvářili skoro tak, že si jen vyměňují zprávy o zdravotním stavu jejich společného plodu lásky a nic jiného je nepojí, v soukromí se ale tiše a v utajení schází celé měsíce a užívají si spikleneckých mileneckých chvilek! Ornella je podle svých přátel čím dál tím zaláskovanější a ani Josef se nebrání většímu sblížení.

Až teď to ale veřejně prasklo, když se fotografům týdeníku Spy podařilo obě hrdličky zachytit ve chvíli, kdy blízkost novinářů vůbec nečekali. Usnadnili jim ale život – teď už se nemusejí skrývat a mohou s pravdou ven.

„Jsem z toho absolutně v šoku. Právě jsem se to dozvěděla. Netušila jsem, že jsou okolo novináři. Nevím, co bych na to teď řekla,“ vysoukala ze sebe Ornella, když jí Super.cz zavolal, aby se ke své schůzce s Koktou vyjádřila.

K příteli se prý vypravila proto, jelikož byla chováním pořadatelů Plesu v opeře rozrušená a potřebovala se v jeho náručí uklidnit. „Teď jsem rozrušená také. Ale když už to vylezlo ven, mohu k tomu říct jen to, že nevidím nic špatného na tom, když se spolu sejdou dva svobodní lidé. Ale víc to komentovat nebudu. Zkuste zavolat Pepovi, jestli vám k tomu bude chtít říct něco víc,“ dodala Štiková.

Ta totiž svému „milci“ již dříve slíbila, že o něm nebude nikdy víc veřejně hovořit. Josef Kokta nebral telefon, nemá asi potřebu se ke své pokračující milostné avantýře s Ornellou vyjadřovat. A Gabriela Partyšová? Té je celá situace už úplně fuk. Je ráda, že se zbavila těžkého břemene v podobě záletného mužíčka, a užívá si života téměř svobodné paní…

Reklama

Další články

Načítám