Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo by to byl řekl! Nedávné články o Martinu Maxovi (63), ve kterých bylo na fotografiích až příliš dobře vidět, že se tento svalnatý padesátník za svou mužnou chloubu rozhodně nemusí stydět, vyvolaly řetězovou reakci. Zpěvákovi se houfně ozývají dívky, které by chtěly obsah Martinových plavek vyzkoušet takříkajíc na vlastní kůži!

„Nějaké reakce na ty články se skutečně dostavují,“ přiznal Super.cz neochotně Maxa, jedním dechem ale dodává, že slečny mají smůlu, protože je věrný až za hrob. „Nabídky, které mi přicházejí, nepřijímám. Jsem korektní pán, už šestnáct let mám v Litvínově svou paní a nezahýbám jí,“ dušuje se Maxa, který odmítá i drby, že má v Praze tajný šmajchlkabinet, kam si má houfně vodit bokovky. Zpěvák říká, že by ho jeho partnerka nemohla s jinou načapat, protože takovou věc by jí neudělal.

Martin absolutně nepochopil, jaký zájem médií i fanynek jeho plavky před časem vyvolaly. „Mám je už dlouho. Jsou titěrný, to si uvědomuju, ale dřív jsem závodně plaval a tam se takové nosí. Dnes už dokonce vykazují velké známky opotřebování, tak je ten zájem zvláštní. Je ale pravda, že fanynky motivuje spíš jejich obsah, který přikrývají,“ dodal s úsměvem smířeně na otevření ledové plochy v obchodním centru v Praze-Štěrboholech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám