Hlavní obsah
Článek

Karolína Kurková (40) rozjíždí další zajímavý projekt. Tentokrát se sice nejedná o spolupráci se světoznámou značkou, ale od modelingu se Karolína nehne. Jako mentorka a členka poroty v soutěži The Face hledající v rámci televizní show nové modelingové naděje má povinnost jít svým mladším následovnicím příkladem. K tomu jistě patří i umět se stylově obléknout. A právě tady si je Karolína takzvaně ‚jistá v kramflecích‘.

Úterního premiérového představení zmiňované show v newyorském nočním klubu Marquee se účastnila kromě Karolíny v nádherných modrých šatech s třásněmi i Naomi Campbell (42), která rovněž usedne s Karolínou mezi porotu. Zároveň bude také dívky provádět celým pořadem až k samotnému finále, kdy se jedna z nich stane vítězkou a získá lukrativní kontrakt.

Pořadem bude provázet britský fotograf hvězd Nigel Barker, který má s podobným formátem zkušenost díky soutěži Amerika hledá topmodelku s Tyrou Banks. The Face, který se začne na stanici Oxygen vysílat už 12. února, nabízí trochu jiné pojetí. Kromě Karolíny a Naomi doplňuje zkušenou trojici modelek Coco Rocha (24). Každá z nich bude mít svůj tým dívek a své ‚ovečky‘ se budou snažit dovést až do samého finále.

Reklama

Další články

Načítám