Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a moderátor Mario Lopez (39) se rád sází se svou kolegyní z pořadu Extra! Mariou Menounos o to, kdo vyhraje finálový zápas dvou nejlepších týmů amerického fotbalu Super Bowl. Loni se podařilo uhodnout vítěze Mariovi a Maria se musela projít po mrazivém New Yorku jen v bikinách. Letos se ale štěstí usmálo na ni, a tak si svou exhibicionistickou chvilku užil Mario.

Ten měl ale oproti své parťačce velkou výhodu, jelikož prohranou sázku plnil ve sluncem zalitém Los Angeles. Velký sportovec Lopez, který se možná pyšní nejlépe vyrýsovanou postavou ze všech hollywoodských herců, se musel svléknout ze županu, na hlavu nasadit helmu týmu Baltimore Ravens (na který Mario nesázel, ale on vyhrál) a jen ve svých fialových slipech běžet před překvapenými kolemjdoucími. Vše se samozřejmě odvysílalo v jeho televizním pořadu.

Lopez se proslavil již v útlém věku jako hvězda dětského pořadu Konečně zvoní (v originále Saved by the Bell). Později se objevoval především v televizních filmech a v epizodních rolích dalších seriálů. Lopez se v posledních letech věnuje převážně moderování. S Khloé Kardashian moderoval například poslední řadu amerického X Factoru.

Reklama

Další články

Načítám