Hlavní obsah
Článek

Skvělého herce Robina Williamse (†63) máme zafixovaného jako energického komika a elegána. Dnes je tento devětapadesátiletý muž téměř k nerozeznání od leckterého bezdomovce.

Dost možná je jeho zanedbaný stav příčinou toho, že se jako synek z bohaté rodiny cítil izolován od vrstevníků běžného života. Když se stal slavným, musel několikrát bojovat s démonem alkoholu a drog. “Kokainem se ti Bůh snaží naznačit, že vyděláváš moc peněz,“ nechal se slyšet herec. A měl pravdu. K přípravě kokainu před konzumací jako by se nejlépe hodila jeho zlatá kreditní karta. Navíc mu nevydrželo ani jedno manželství.

Od rozvodu s Marshou Grace v roce 2008 po téměř dvacetiletém manželství se po boku Robina objevovaly spíše mladé slečny. Brzy po krachu manželství chodil například se sedmadvacetiletou herečkou Charlotte Filbert.

Románky ho však zřejmě neomlazují. Působí sešle, je nezvykle zarostlý, vousy má úplně šedivé. Završil to nevzhledným oblečením, které mu na věku také neubírá. Málokdo ho na ulici poznal a když přeci jen někomu došlo, že se jedná o slavného herce, ihned se s ním chtěl fotit, aby doma ukázal, jak zbědovaně Robin v současnosti vypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám