Hlavní obsah
Článek

Moniku Absolonovou (47) čeká už příští týden další velká premiéra v titulní roli muzikálu Mary Poppins v Divadle Hybernia. A nervy jsou na pochodu. Po zkoušení v Brně včera měla poprvé zkoušku v pražském divadle s režisérem inscenace Petrem Gazdíkem.

„Těším se a bojím se zároveň,“ prozradila Super.cz Monika, která korepetuje nejen v divadle se svou jmenovkyní Monikou, ale také soukromě u Eduarda Klezly.

„Pan profesor je úžasný. Známe se od roku 1995. Myslím, že je jen málo lidí, kteří o mně vědí to, co on, ale nedovolila bych si mu tykat,“ svěřila Monika.

A co dnes někdejší obávaný kat SuperStar dělá? „Je strašně pracovitý. Učí na Konzervatoři Jaroslava Ježka a také na Deylově konzervatoři,“ prozradila jeho letitá žačka Monika, která je ze své nové muzikálové role nadšená.

„Je to kouzelné představení pro děti i pro dospělé. Sama jsem ho v Brně viděla osmkrát. Výprava je fantastická,“ láká diváky Monika, která má největší obavy z lítacích scén. „Na ty se opravdu těším. Mám fóbii z výšek,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám