Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle moc lidí nečekalo! Po skonu Jiřiny Jiráskové (†81) se herec Divadla na Vinohradech Michal Novotný nechal slyšet, že se Lucie Bílá (57)zviditelňovat na smrti jeho velké kamarádky. A i když prosákly informace, že ho snad zpěvačka za jeho slova požene k soudu, došlo k usmíření. Sympaťák ze seriálu Kriminálka Anděl nebo Redakce si kvůli odpuštění před Luckou dokonce klekl!

„V televizi proběhla zpráva, že Lucie Bílá bude soudit herce Michala Novotného. Média mluvila pravdu, stalo se tak včera na Žofíně,“ napsala ve středu na svůj profil na Facebooku Česká slavice v legraci. A přidala fotku, na které před ní Novotný klečí.

Zdá se tak, že slova kritiky byla odpuštěna. Třeba se Michal od společných známých dozvěděl, že Lucie měla k herečce opravdu blízko (ostatně v tomto duchu ji bránil i Miroslav Táborský).

Pokud by však nyní chtěl tvrdit, že se nikdy do Bílé neopřel, nemluvil by pravdu. Jeho vyjádření sledovalo několik svědků. Lucie Bílá však mohla vzít v potaz, že se nevyjádřil přímo v médiích, ale v okruhu svých přátel, a nemohl za to, že se zpráva dostala k novinářům.

Teď si ještě dát kávičku s Pavlem Novotným (43), protekčním frackem, který také nešetřil slovy kritiky, a jenž dokonce založil na Facebooku ironickou skupinu Lucie Bílá mi nezměnila život, a veřejnému lynči je konec. Na základě dřívějších vyjádření Pavla Novotného to ale můžeme vyloučit. Nechal se totiž slyšet, že ten, s kým se Lucie občas sejde, má brzy potíže se zubatou…

Reklama

Další články

Načítám