Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Michaela Dolinová (60), která si před dvěma lety vzala předsedu pražského městského soudu Jana Sváčka, přiznala, jak to chodí u nich doma v ložnici! "Pořídili jsme si velkou a vysokou postel. Jak do ní padnu, hned spím," svěřila se Míša. Plní si vůbec manželské povinnosti?

Dolinová na sebe tohle práskla ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové. V pavilónu interních nemocí. Tamnímu personálu spolu se Štěpánkou Duchkovou (51) a místopředsedkyní zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňou Markovou předaly novou polohovatelnou postel za sedmdesát tisíc.

"Během studií na vysoké škole jsem sama rok pracovala jako zdravotní pracovník na ušním, nosním a krčním oddělení. Byl jsem přísná sestřička," smála se bývalá moderátorka Duchková.

Velký šok pak čekal Dolinovou, když šla mužským pacientům nabízet sladkosti. "Mám pro vás modré z nebe a sladké potěšení," prohlásila, načež jí jeden z nemocných položil záludnou otázku. "Tím potěšením myslíte sebe?" zaskočil ji. Míša nebyla schopná odpovědět a rychle z oddělení vycouvala.

Akci zorganizoval pořadatel charitativních podniků David Novotný, který na podzim mimo jiné chystá již třetí ročník soutěže Batist Nej sestřička roku.

Reklama

Další články

Načítám