Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) bude konečně maminkou. Marta po dítěti toužila už dlouho, jen stále nemohla najít toho pravého, s nímž by rodinu založila. Nevyšlo jí manželství s německým muzikantem Thorstenem ani láska se zpěvákem Sashou, happyendem neskončil ani její vztah s producentem Viktorem Mrázem (57). Až gynekolog Miroslav Verner ji učinil šťastnou.

Marta se na potenciální mateřství připravovala zodpovědně, před dvěma roky dokonce přestala kouřit, i když pak musela bojovat s kilogramy navíc. Málem ale už přestávala doufat. "Možná mi mateřství nebude dopřáno," svěřovala smutně loni.

Teď má ale konečně důvod k radosti. Podle dostupných informací by měla být ve čtvrtém měsíci a miminko se jí má narodit v červenci. V dubnu oslaví Marta devětatřicáté narozeniny, takže je skutečně nejvyšší čas.

"Je to báječná zpráva. Marta bude skvělá maminka. Dítě chce už strašně moc dlouho a jak to bývá, když člověk něco moc chce, nedaří se. Teď se na ni konečně usmálo štěstí," potvrdil informaci Blesku šťastný budoucí dědeček Petr Janda (81). Marta se zatím vyjádření zdržela.

Reklama

Další články

Načítám