Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebesa, třeste se! Internetová pěvecká hvězda Marie Pojkarová (68), kterou proslavily ulítlé klipy k písním jako Pejskové se koušou nebo ty, ve kterých vystupují známé osobnosti (Pavel Trávníček, bývalý pornoherec Robert Rosenberg, Jiří Pomeje či Václav Upír Krejčí), na chvíli dává žerty stranou a pouští se do velmi vážné věci. Rozhodla se totiž nazpívat znění biblického Otčenáše!

Populární zpěvačku tak brzy uvidíme v klipu, který se bude natáčet v kostelíku na Bílé Hoře, v němž Marie bude v dlouhém černém rouchu klečet u kříže a se sepjatýma rukama a vážnou tváří pět o „Otci našem, jenž je na nebesích“. A i když jsou její předešlá videa občas správně trhlá, tentokrát prý žádnou parodii čekat nemáme.

„Oslovil mě hudební skladatel Dalibor Zurinek, kterému se líbí můj hlas. Řekl mi, že za vší tou veselostí cítí mou smutnou duši a hluboký emocionální prožitek. Je to pro mě nová zkušenost, tak jsem okamžitě kývla,“ raduje se Pojkarová, majitelka jedněch z největších poprsí mezi českými zpěvačkami, kterou těší i to, že sbory k písni budou vyrobeny v prestižním nahrávacím studiu v Rotterdamu.

Marie Pojkarová ale i tak už přemýšlí, co dál. „Kdo ví, kam mě život dovede. Uvažujeme teď s kamarády nad cédéčkem plným písní pro děti. Nevím, jestli to vyjde, ale ten nápad se mi moc líbí,“ uzavřela zpěvačka, jejíž klipy mají na internetu statisícovou sledovanost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám