Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na velmi výraznou členku dívčí skupiny Holki Kláru Kolomaznikovou (33)? Ta několik let žila s přítelem Václavem Novákem (27), jejich vztah je už ale minulostí. Jak Super.cz již před časem informoval, mladík lhal a dlužil, kam se podíval, a nakonec za to tento podvodník a kriminálník pyká. Po čase ho prokoukla i sama zpěvačka a dala mu kopačky. „Už s ním nechci mít nic společného,“ svěřila se Super.cz Klára, která kvůli obřímu trápení s bývalým přítelem znatelně přibrala.

„Někdo při stresu radikálně hubne, já to mám naopak. Opravdu jsem zažívala šíleně psychicky složité období a musím poděkovat svým přátelům, že mě v tu chvíli podrželi. Nyní se snažím zase tvrdě pracovat. Chystám s Petrem Fiderem čtvrtou sólovou desku a začínám cvičit. Čeká mě liposukce a cvičení. Dvacet kilogramů musí dolů!“ slibuje si půvabná baculka, která se ale svých kilogramů chce velmi brzy zbavit a nafotit sexy snímky.

Její bývalý přítel Václav Novák byl pěkný vykuk. „Dostal roční podmínku s čtyřletou zkušební lhůtou. Zpronevěřil nějaké peníze a má čtyři roky na to, aby dluhy splatil, jinak půjde za mříže. Něco jsem tušila už před porodem, ale když je člověk zamilovaný, nevěří všemu, co se dozvídá. Až loni spadla klec a vyhodila jsem ho z domu. Od té doby nefunguje ani jako otec, neplatí výživné. Pokud s tím něco nezačne okamžitě dělat, bude mít další velký malér,“ varuje Nováka jeho bývalá láska, která byla jednou z kmoter nového videoklipu Jaroslava Parčiho Ritmo Latino v klubu Dransy.

Novák zneužil několik přátel Kolomazníkové a prakticky jejím jménem si půjčil statisícové částky. Záznam do rejstříku trestů prý ale dostal kvůli jiným dluhům – údajně měl okrást snad všechny své dosavadní partnerky a jejich rodiny.

„Už je to za mnou, dokážu o tom dokonce už i mluvit, což dřív nešlo. Život žiju naplno, věnuju se naší dceři Valince, jsem zapálená do hudby, a zatím se na letošek rýsuje mnoho projektů. Snad to vyjde,“ doufá Klára Kolomazníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám