Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Diana Kobzanová (42) Super.cz několikrát přísahala, že už se nikdy nenechá nafotit zcela nahá, tak svůj slib opět porušila. My jsme ale za to rádi, protože tak dokonalé akty jsme dlouho neviděli.

Celá fotosérie snímků prý vznikla prakticky náhodou. „Během jednoho hezkého odpoledne jsem se nudila, a tak jsem svolala svůj oblíbený tým profíků a po několika lahvích dobrého vína jsme při západu slunce nafotili tyhle fotky,“ popisuje genezi aktů Diana. „Řekla jsem si, že dokud to ještě drží, tak by bylo fajn mít z toho hezkou památku. Bůh ví, jak to bude vypadat za rok. Je potřeba tyhle věci archivovat,“ směje se Kobzanová. „Tyhle fotky budu moct jednou aspoň ukázat vnoučatům, na rozdíl od jiných,“ dodává s humorem sobě vlastním modelka, která se v roce 2003 svlékla pro pornografický časopis Leo.

Celou akci měla pod palcem fotografka Nikol Štrosová, o líčení se postarala Michaela Ohemová a styling měl na starost Dianin dvorní stylista a blízký kamarád Filip Vaněk. „Je geniální dělat stylistu nahaté holce, pověsit jí na uši jen náušnice a ještě za to dostat zaplaceno,“ smál se Vaněk.

Přestože by se mohlo zdát, že Kobzanová neví, co s volným časem, opak je pravdou. Už v pátek odvysílá hudební televize Óčko premiérový díl své nové talk show s názvem Drzá Diana, jejímž prvním hostem bude zlatý olympionik z Londýna David Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám