Hlavní obsah
Článek

Letos na konci května to bude přesně pět let, co začal hokejista Jaromír Jágr (52) chodit s modelkou Innou Puhajkovou.

Tu v květnu 2006 potkal v jednom z pražských klubů, zajímavě si popovídali, vyměnili si telefonní čísla, ale nikdo neočekával, že se z toho stane dlouholetý vztah. Podle legendy ale tehdy Jaromír Jágr po příchodu domů hledal o Inně Puhajkové nějaké informace na internetu. A na stránce modelingové agentury Nova Models, která Innu zastupovala, našel její velmi sexy a odvážné snímky (najdete je ve fotogalerii), po kterých už nemohl tu drobnou dívku dostat z hlavy.

Jak to bylo dál už všichni víme. Inna kvůli vztahu se slavným hokejistou ukončila kariéru modelky. „Osobní život je pro mne důležitější než úspěch v modelingu,“ vysvětlila tehdy. Letos tak stojí po boku slavného hokejisty už pátým rokem.

Před časem se spekulovalo, že jejich láska už dohořela. „Jsme spolu dál. Občas se samozřejmě pohádáme, ale vždycky jsme to zatím překonali,“ řekla před pár dny Super.cz Inna. A hned následující den odjela fandit svému příteli na Mistrovství světa v hokeji do Bratislavy. A fandění jí jde opravdu skvěle. Vždyť včera, i díky Inně v hledišti, se Jaromír Jágr blýskl hattrickem a národní tým tak dostal už do semifinále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám