Hlavní obsah
Článek

Tanečník Jan Onder boduje. Na konci minulého roku podruhé v historii vyhrál taneční klání StarDance s tyčkařkou Katkou Baďurovou. Letos si (také podruhé v historii) zatančil s hlavní hvězdou Plesu v Opeře. Loni skálopevně svíral vnučku Charlieho Chaplina Kieru. Letos v jeho náručí skončila půvabná Bond girl Tonia Sotiropoulou.

A nenechala v klidu ani Honzu, který je několik let šťastně zadaný se svou tanečnicí Lucií. „Tonia byla kouzelná. Popravdě moc tančit neumí, ale to koneckonců sama přiznala. Úvodní waltz jsme trénovali na jejím hotelovém pokoji. Trvalo to zhruba hodinu a byla nesmírně roztomilá,“ prozradil Onder.

Na parketě nebyla nejistota ale vůbec nakonec znát a úvodní waltz zvládli oba bravurně. A zdá se, že to nebylo setkání poslední. „Vyměnili jsme si kontakty. A slíbili si, že až pojedu do Londýna, potkáme se," pěje chválu Onder.

Kudrnáče, kterého milují především starší ročníky dívek a dam, teď čeká nabitá plesová sezóna plná kšeftů. „Letos mám tolik vystoupení jako nikdy předtím. Tančím s Katkou Baďurovou, s Danou Batulkovou i se svou přítelkyní,“ přiznal Super.cz Onder.

Reklama

Další články

Načítám