Hlavní obsah
Článek

Sympatický herec Miroslav Hrabě, který získal srdce mnoha žen a dívek díky své roli tělocvikáře v Gymplu s (r)učením omezeným, v němž často skotačil v přiléhavém nátělníku, se i přes konflikt se seriálovou exředitelkou Lucií Benešovou vrací zpět! Podle zpráv Super.cz bude hrát milence Moniky Absolonové (47). Ta se už před časem pochlubila fotkou z natáčení s těhotenským bříškem.

„Vrací se v průběhu druhé série, už ne jako tělocvikář, ale jako partner Moniky Absolonové, která hraje Michaelu Volejníkovou. Oba jsou celkem vypočítavá a negativní dvojice. Hrabě tam bude mít velmi vyhrocené scény s Honzou Šťastným, který hraje bývalého manžela Absolonové, jenž se snaží získat zpět její srdce a taky děti,“ uvedl náš zdroj s tím, že role Miroslava není moc velká, ale o to zajímavější.

„Monika je kontroverzní postava. Je hodně na peníze a celkově je na své okolí hodně ostrá,“ dodal informátor. Sám Hrabě odmítl informace komentovat. „Zeptejte se na Nově,“ odsekl suše. Není to ale jeho jediná zajímavá příležitost, kterou dostal. Stal se totiž průvodcem velké show Putování s dinosaury, jejíž výroba stála přes miliardu korun a již uvidíme mezi patnáctým a sedmnáctým únorem v pražské O2 aréně.

„Tohle vám potvrdit můžu. Je to vážně velký projekt, na české poměry naprosto mimořádný a pro mě hezká herecká a moderátorská příležitost. Musím se kvůli tomu školit v Londýně, Frankfurtu, Vídni a Curychu. Moje postava je takový Indiana Jones, paleontolog, který celou show provází,“ uvedl Miroslav Hrabě, který v poslední době rozhodně nemá čas zahálet.

Reklama

Další články

Načítám