Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je ale překvapení. Ještě nedávno se zrovna nevyhledávali a po rozchodu ukončili spolupráci a nyní jsme je nachytali na přísně tajné schůzce. O kom je řeč? O hvězdné Ewě Farne a jejím expříteli, kterým není nikdo jiný než muzikant a snoubenec Martiny Gavriely Marcus Tran.

Pár se rozešel asi před dvěma lety, a to jak v soukromém životě, tak v tom pracovním. Marcus skládal Ewě písničky a byl také šéfem její doprovodné kapely. Po rozchodu byl všemu konec a když se potkali někde na akci, jen letmo se pozdravili.

Super.cz je v pondělí načapal na zahrádce kavárny v pražské Kotvě. Neustále si něco špitali a Marcus stále podával Ewě sluchátka. Že by se opět dávali dohromady a Marcus zase začal pro zpěvačku skládat hity? Nebo šlo o tajné rande, o kterém neměla Tranova snoubenka Martina Gavriely (45) nic tušit?

"Věděla jsem o tom samozřejmě. Šlo o pracovní schůzku. Dokonce jsem byla ve stejnou dobu v tom samém obchoďáku, jen o tři patra výš. Měla jsem tam pracovní akci," řekla Super.cz Gavriely. Že bychom se tedy mohli těšit na nový duet Ewy a Marcuse?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám