Hlavní obsah
Článek

Slovenský sexsymbol Ján Koleník, který se u našich východních sousedů proslavil hlavně v seriálu Panelák, nám v nedávném rozhovoru přiznal, že je bez partnerky. Jenže stejnou odpověď má pro novináře už několik let. A dobře informované kruhy ze slovenského šoubyznysu hlásí pravý důvod. Ženami obletovaný svalovec je prý na pány!

Zlé jazyky dokonce tvrdí, že několik let tvořil pár s další slovenskou hvězdou Ľubošem Kostelným a některé jdou ještě dál - spojují svalnatého třicátníka s moderátorem Česko Slovensko má talent Martinem „Pyco“ Rauschem. Zatím ještě nikdy se ale Koleník, jenž v Čechách také dělá modela pro italskou módní značku Marco Mirelli, otevřeně o své sexuální orientaci nevyjádřil, nicméně Bratislava je těchto zpráv plná. „Nejen štáb Paneláku si toho, že je gay, nemohl nevšimnout,“ tvrdí lidé ze slovenských médií.

Když se Koleníka novináři ptají, jakou by si představoval partnerku, většinou odpovídá, že by měla mít smysl pro humor a nadhled. Možná proto, aby se dokázala od srdce zasmát tomu, že si něco začala s pánem, který je sám obdivovatelem mužské krásy…

Související témata:
Ľuboš Kostelný

Reklama

Další články

Načítám