Hlavní obsah
Článek

Producent, režisér a jeden ze zakladatelů Českého lva Petr Vachler si jako doprovod na nominační večer Českého lva vzal svou dceru, na kterou je patřičně hrdý.

Pořekadlo, že jablko nepadá daleko od stromu, platilo i v tomto případě, protože mu sympatická dcera jde opravdu hodně do podoby.

Zda stejně jako její tatínek nejí maso, a tak jsou všechny ročníky Českého lva výhradně vegetariánské, se nám zjistit nepodařilo. Jak nám ale Vachler prozradil, vegetariánem už není!

Kdo by si ovšem myslel, že se snad lev konečně dočká kromě spousty zeleniny a minerálky také pořádného fláku masa, spletl by se. Z jeho duchovního otce se totiž stal vegan. A veganská dieta na rozdíl od té vegetariánské zakazuje nejen maso, ale i veškeré produkty živočišného původu, tedy i mléčné výrobky a vejce. Je tedy možné, že příští raut už bude na Českém lvu ve znamení obilných klíčků, semínek, ovoce a zeleniny.

A kdo na sebe na Nominačním večeru Českého lva upoutal největší pozornost? Bezesporu herečka Simona Babčáková.

Ta se během večera zhostila nejen role moderátorky přímého přenosu, ale na následné afterpárty si nenechala ujít možnost být středem pozornosti a bavit ostatní svými ztřeštěnými kousky.

Simona zkrátka potvrzuje, že si rozhodně umí udělat legraci sama ze sebe. Ať už v bláznivém kostýmu nebo když organizuje zábavu lidí kolem sebe, aby se posléze pustila do divokého tance se svou parťačkou a kamarádkou „blbou blondýnou“ Ivou Pazderkovou. Do tance se Simona nakonec opřela natolik, že následně nepohrdla ani poněkud rebelským osvěžením partnerskou minerálkou.

Reklama

Další články

Načítám