Hlavní obsah
Článek

Není to jen hezounek před filmovými kamerami. Otáčet se umí i za nimi, a to dokonce nečekaně dobře! Hollywoodský idol Ben Affleck (40), kterého po natočení snímku Armagedon platonicky zbožňovaly tisíce dívek a žen, má pro režii cit, což předvedl ve svém posledním díle nazvaném Argo. Za něj už si odnesl několik filmových cen a nominací. Ben ale jistě napjatě čeká na vyvrcholení v podobě Oscarů. Kolik asi sošek promění ze svých sedmi nominací?

Affleck v sobotu za Arga získal cenu Directors Guild of America Award. V děkovné řeči řekl s pokorou: „Pracoval jsem opravdu, opravdu tvrdě, abych se stal nejlepším režisérem, jakým mohu být. Věnoval jsem tomu dlouhé hodiny a kolikrát jsem mlátil hlavou o zeď a nadával si. Nemyslím si, že tohle ze mě udělalo opravdového režiséra, ale myslím, že jsem na cestě.“

Podpořit přišla Afflecka i jeho manželka Jennifer Garner (40). Ta po necelém roce od porodu syna Samuela opět krásně zeštíhlela, což dokázala v úzkých bílých šatech. Dvojice má ještě dvě dcery - sedmiletou Violet a Seraphinu, která 6. ledna oslaví čtvrté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám