Hlavní obsah
Článek

Muzikálová herečka Magda Malá (56) promluvila o svých životních traumatech. Sympatická zpěvačka pochází ze šesti sourozenců. Nejbližší vztah měla s o rok starší sestrou Miladou, která však kvůli chybě lékaře zemřela během banální operace.

„Miládka chtěla miminko, bylo jí třiatřicet let, tak šla na banální operaci, tuším, že na zprůchodnění vaječníků, a tam doktor Miládce protrhl střevo a ona zemřela,“ prozradila Magda Malá se slzami v očích v pořadu 13. komnata.

Během operace došlo k jednoznačnému pochybení operujícího lékaře. „On ji zabil, dodnes to beru jako křivdu, byla to velká bolest, nikdy se s tím nesmířím,“ dodala muzikálová herečka, která toho ve svém životě zažila opravdu hodně.

Když jí bylo devět let, její otec spáchal sebevraždu a v den premiéry muzikálu Dracula, kde vystupovala, jí na rakovinu zemřela maminka.

Magda Malá zatím neměla štěstí ani na výběr svých partnerů. Otec její desetileté dcery Magdalénky, kameraman Aleš Matějka, zpěvačku opustil, když byla těhotná.

Později začala žít s Vladimírem Horákem, kterému porodila dceru Terezku. Vztah se však rozpadl poté, co Horák začal dělat rozdíly mezi svou dcerou Terezkou a nevlastní Magdalénkou. Oblíbená zpěvačka tak momentálně žije sama se svými dcerami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám