Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny byl herec a moderátor Petr Vágner (46) k vidění v jednom butiku v centru Brna, kde spolu s Renatou Langmannovou (37) trávil celé odpoledne a večer. Dvojice se výborně bavila. Přestože by se úvodní fotka mohla zdát zavádějící, v partnerském uspořádání obou se nic nemění. Herce a Českou Miss 2006 totiž svedlo dohromady focení pro jednu značku oblečení, jež má zastoupení právě v moravské metropoli.

Na akci se zároveň prezentovala aktuální kolekce značky, a tak Petr večírek rovnou moderoval a Renata se objevila v roli modelky. Ale role by si Petr a Renata mohli klidně i obrátit. Při pózování na fotkách se totiž herec projevil i jako zdatný kreativec, když vymýšlel nejrůznější "vylepšení" záběrů a misska zase neměla problém s mikrofonem.

„Je to už moje několikáté focení módy, nemám s tím problém, jen bych se tím asi nechtěl živit. Pro mě je to moc zdlouhavé a málo živé, celý den někde pózovat a nemoct ani pořádně otevřít pusu,“ objasnil doktor Novák ze seriálu Ordinace nebo průvodce pořadem Recept na bohatství.

Modelka Renata s ním ale byla spokojená. „Já pracuju hodně v zahraničí, s Petrem už jsme se ale potkali několikrát nejen pracovně, tak jsem si řekla, že by to mohlo být zajímavé. A bylo,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám