Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězem světového klání o nejlepšího striptéra světa se včera v divadle Rockopera Praha stal Francouz Kenzo. Čokoládovému krasavci se podařilo rozdráždit na nejvyšší úroveň nejen početný dav divaček, ale také porotu složenou ze známých osobností. Do porotcovské lavice zasedly zpěvačky Heidi Janků (61) a Karolína Krézlová (36), královna estetické chirurgie Ivana Němečková, modelka Táňa Makarenko (34) a předsedou byl specialista přes mužskou krásu Robert Vano.

„Kenzo se nejvíc líbil divákům, a tak si titul jistě zaslouží," nechala se slyšet porotkyně Heidi Janků. Přestože pravidla soutěže zakazovala soutěžícím, aby odhalili své přirození, tak Kenzo toto pravidlo porušil. Přestože Francouzovi hrozila diskvalifikace, tak se nad ním porota nakonec slitovala. „Tohle odhalení mu nakonec přineslo hlavní cenu," směje se Janků.

Přestože mnozí by se na podobnou zábavu mohli dívat skrz prsty, moderátorka večera Magda Malá (56) striptérské umění hájí. „Líbilo se mi, že většina vystoupení nebyla jen erotická, ale nesla i divadelní prvky. Kluci k tomu přistupovali s obdivuhodnou profesionalitou. Bylo vidět, že mají vše do detailů promyšlené a nazkoušené. Spousta profíků z mého oboru by se s nimi nemohla ani srovnat," říká Magda Malá.

Na druhém místě v soutěži skončil český zástupce Sabri a bronz si odnesl Marcello Bravo z Rakouska. Všichni svůj úspěch oslavili i s porotkyněmi na závěrečném večírku v klubu Mecca.

Reklama

Další články

Načítám