Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zdá se, že se konečně i české ložnice probouzejí k životu. Luxusní povlečení už nechybí v řadě známých ložnic. My jsme se podívali na modely z aktuální nabídky českých obchodů a vybrali ty nejzajímavější. Co jim říkáte?

Luxus: představujeme designérské kousky do ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle statistik českých prodejců povlečení Češi stále více opouštějí tradiční vzory a dávají přednost modernímu designu i materiálům. Zelenou tak dostávají netradiční kombinace barev a bavlněný satén i perkal. A českým ložnicím to jen prospívá.

Decentnost vhodná i na svatbu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Králem luxusu je v dnešní době bezesporu bavlněný satén. Nejenže si zachovává luxusní vzhled saténu, ale současně díky přítomnosti bavlny nestudí a neklouže. A povlečení Paradise z tohoto materiálu je učiněným skvostem. Je elegantní a díky použitým barvám se skvěle hodí také pro svatební noc. Praktický zip skoncuje s věčným bojem s knoflíky a oboustranný vzor vykouzlí z jednoho povlečení vlastně dvě. Také jste si ho na první pohled zamilovali?

Puntíky v moderním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky a kolečka jsou nesmrtelné. A dokazuje to i povlečení Choco brown. Moderní puntíkaté pojetí se představuje v kombinaci se zajímavou barevnou kombinací smyslně připomínající čokoládu a vanilku. A dělá z tohoto modelu skutečně vrcholový kousek. Je vyrobené z luxusní egyptské bavlny, která se vyznačuje extra jemností a kvalitou. Svým saténovým zpracováním, oboustranným vzorem a zapínáním na zip se stane dalším miláčkem ve vaší ložnici.

Květinové vzory jsou zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kytičky a kvítka se zase vracejí. Alespoň co se týče povlečení. Návrháři však ukazují, že se i ony umějí předvést v novém, moderním světle. Povlečení Rosaline totiž představuje vrchol květinové elegance. Černobílá variace má svůj ledový šmrnc a okouzlí v každé posteli. I toto povlečení je vyrobené z bavlněného saténu, neklouže a je neobvykle příjemné na omak. Stane se dominantou i vaší ložnice.

Minimalismus v hlavní roli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že méně je někdy více, dokazuje také povlečení Dahlia. Vedle barevných a pestrých vzorů se totiž představuje v prosté bílé variaci s jediným květinovým potiskem. A rozhodně tím upoutalo naši pozornost. Jako bonus je i tento model vyroben z bavlněného saténu a má praktické zapínání na zip. Vpusťte do své ložnice změnu – toto povlečení vám totiž hned učaruje.

Oboustranný luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oboustranná povlečení jsou nejen praktická a dokáží se přizpůsobit vaší náladě, ale současně představují vrcholné designérské kousky. Návrháři totiž svoje umění mohou představit na obou stranách. A tak vzniklo i povlečení Mint Chocolate. Na jedné straně okouzlí čokoládovou hnědou se zelenomodrými originálními vzory – a na druhé straně se můžete těšit na ten samý motiv na něžném bílém podkladu. Kterou stranu zvolíte pro první noc?

Další články

Načítám