Hlavní obsah
Článek

Po posledním vystoupení v Piešťanech už leckdo doufal, že se Iveta Bartošová (†48) zase dala do kupy. Zpěvačka vypadala výborně, při komunikaci artikulovala, splaskl jí i napuchlý obličej, který bývá následkem přílišné konzumace alkoholu nebo léků, které zadržují v těle vodu. Bohužel, vše se ale vrátilo do starých kolejí.

Při natáčení pořadu Česká hvězda bylo publikum zjevem i chováním Bartošové opět zděšeno. Iveta se připotácela na extrémně vysokých podpatcích, na nichž nevydržela sama ani stát, natož udělat krok. Na hlavě měla velice prapodivný kokrhel a její obličej více než cokoli jiného i pod obrovskou vrstvou šminek připomínal medicinbal.

Na pódiu si při zpěvu na playback sedla na schody, na něž spíš spadla, než aby se elegantně usadila, při přebírání ceny infantilně a nesouvisle žvatlala, a to tak, že aby jí bylo při dnešním vysílání show na TV Barrandov vůbec rozumět, dá tamním technikům jistě obrovskou práci. Že si stejně jako před časem třeba Marta Jandová (49) přímo na pódiu sundala nepohodlné boty, bylo už jen třešničkou na dortu.

Fakt, že zpěvačka dostala cenu za Návrat roku, byl všem naprosto nepochopitelný. "Jestli by se měla někam vrátit, tak do rukou odborníků," špitalo si publikum.

Reklama

Další články

Načítám