Hlavní obsah
Článek

Nastávající maminka Kim Kardashian (43) se netají obavami, kam až během jejího těhotenství poroste její pozadí, na němž i bez požehnaného stavu musí pravidelně pracovat v posilovně. Na zvětšující se bříško ale už nyní klidně upozorní. Dá se navíc očekávat, že její účty na sociálních sítích za chvíli budou plné snímků zachycujících její tělesné proměny. Ve čtvrtek Kim poslala první obrázek, na němž pózuje s mladší sestrou Khloé (39) v upnutých šatech, které dávají jasně najevo, že se ‚Kardashianovic‘ chystají na nový přírůstek do rodiny.

Obě precizně upravené dámy přitom drží u ucha sluchátko od starých klasických telefonů a tváří se velmi důležitě. Snímek možná vznikl během pauzy k focení jejich nové módní kolekce, které se konalo ve středu s fotografkou Ellen Von Unwerth.

Ten samý den večer se Kim odhodlala po delší době zavítat do fitka, ale potom se na Twitteru přiznala: „Byla jsem strašně líná, ale musela jsem jít cvičit! Ale rozhodně nejsem milovnice večerního cvičení!“ To bylo také podle Kimina výrazu v obličeji znát...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám