Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takovou bouři, jakou vyvolal nejnovější videoklip Robbieho Williamse (50), český internet málokdy zažívá. Ve videu k písni Losers se přes světovou síť spojí s pohlednou mladou brunetkou z Česka, s kterou si chvíli i povídá a varuje ji před sexem za peníze. Národ hned začal řešit, kdože je ona dívenka. Původně se přihlásila jakási Kristýna, ta však byla podvodnicí. O pravé herečce z Robbieho klipu víme víc!

Česká média původně skočila na lep dívce, která je té z klipu tak podobná, že se rozhodla využít toho k proslavení se. Jenže jak se ukázalo, vše bylo jinak. Pravou identitu dívky z klipu se podařilo odhalit moderátorům Tomášům Zástěrovi a Novotnému z odpolední show Nekecej OnAir na Fajn rádiu.

Slečna, která si vlastně nedobrovolně v klipu zahrála, když se připojila na celosvětovou seznamku, jež přímo propojuje lidi z různých koutů planety, se jmenuje Ivanna, je jí šestnáct a pochází z Plzně. „O své nečekané roli se paradoxně dozvěděla až z našeho vysílání,“ říkají moderátoři, které šéf stanice spolu s Ivannou pozval na luxusní večeři.

A slečna, která se za Ivannu jen vydávala? Ta se k podvodu přiznala v Ranním mejdanu Kazmy a Bruna…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám