Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná pop-rocková kapela Mandrage má za sebou vydařený rok. Plzeňská hudební formace, která se proslavila hitovkami Šrouby a matice či Hledá se žena, vyprodávala koncerty a na dlouhém koncertním turné oslňovala davy nadšených fanoušků a fanynek.

Rostoucí sláva však klukům z kapely nepřinesla jen samé pozitivní ohlasy, ale i nepřející pomluvy.

O zpěvákovi Víťovi se například začalo mluvit v souvislosti s jeho údajnými problémy se závislostí na drogách. Dokonce prý měl nastoupit na léčení. Kolegové z kapely však jeho problémy s drogami popírají.

"O tom nic nevím a asi bych o tom měl vědět, kdyby nastoupil na léčení, nevím o ničem, co by Víťa dělal špatně. V kapele je všechno v pohodě, jestli to někdo říká nebo se to tak někomu zdá, tak my s tím nic neuděláme, protože se povídá spousta věcí, o mně se třeba říkalo, že jsem homosexuál," prozradil kytarista Pepa Bolan v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

A jaká je podle něj nejlepší obrana proti lživým informacím? "Je nejlepší neříkat nic, protože ono se to nějak vyvrbí, ať si lidé myslí, co chtějí, vždyť je to vlastně jedno. Lidem, které znáš a kteří ti rozumí, nic vysvětlovat nemusíš, a ty, co tě nesnáší, to stejně nepochopí, takže je to jedno," uzavřel Pepa Bolan, jenž do pořadu zavítal společně s bubeníkem Matesem Vordou.

Jaké další pikantnosti na sebe kluci z kapely Mandrage prozradili a jaké jsou jejich plány pro letošní rok, se dozvíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám