Hlavní obsah
Článek

Živoucí Barbie z Ukrajiny Valeria Lukyanova už možná hodně známá je... Nyní však nastal čas, aby Barbie dostala i svého Kena. V New Yorku se tak Valeria, která již několik let toužila dostat se do Spojených států, setkala se svým protějškem. Newyorčan Justin Jedlica jakoby Kenovi z oka vypadl. Na první pohled je ale znát, že ani jeden nedosáhl ‚panenkovského vzhledu‘ přirozenou cestou.

Justin má za sebou podle deníku Huffington Post na 90 nejrůznějších kosmetických úprav a zákroků na plastické chirurgii. Podstupoval je v posledních deseti letech a vyšly jej v přepočtu na téměř 1,9 miliónu korun.

„Miluji měnit své já. Z neznámého člověka se díky operacím stávám lepším. Bořit veškeré normy je tak zábavné,“ říká ke svým proměnám Justin.

„Ráno pracuji na svém vzhledu a dám si masáž. Potom trávím nějaký čas na internetu,“ představila pro změnu svůj typický den jednadvacetiletá Valeria, která se pomalu v USA začíná prosazovat a fotí už i pro časopisy.

Jak se zdá, oba jedinci, kteří se chtějí co nejvíce přiblížit dokonalosti, mají podobné životní priority, a to je především jejich vzhled a sebeprezentace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám