Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a porotkyně právě probíhající pěvecké show Česko Slovenská SuperStar Helena Zeťová (43) už není sama. Po dlouhých pěti měsících nejistoty a nezávazných úletů se opět vrátila ke svému bývalému řeckému příteli Christosovi Dmitrisovi.

"Vrátili jsme se k sobě. To se někdy stává. Dlouho jsme to bez sebe nevydrželi," svěřila se Zeťová, která se chystá v nejbližších dnech zase do Řecka. Její milý měl za ní sice přiletět o víkendu, kvůli pracovním povinnostem musel ale na poslední chvíli svou návštěvu Prahy zrušit.

Heleně to ale prý nevadí. A není se jí co divit. Řecko totiž považuje za svůj druhý domov. Kdykoliv má čas, letí si tam odpočinout.

Její návrat k expříteli má nejeden klad. Bude se moci konečně usadit. Kdykoliv přiletí do své druhé domoviny, na letišti ji bude vítat pohledný a milující muž. V Řecku se navíc nehraje hokej. Je tedy málo pravděpodobné, že by ji Christos mlátil hokejkou.

Tento styl života má ovšem také jeden zápor. Helena se totiž Super.cz během rozchodové fáze stále obnovujícího se vztahu svěřila, že má slabost pro nezávazné románky. Nyní se tak bude muset rozhodnout, jestli je pro ni přednější mít jednoho milujícího muže, nebo více nárazových.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám