Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Semifinalista třetí české SuperStar a účastník prvních dvou řad Česko Slovensko má talent Jaroslav Parči (32) má za sebou hodně bouřlivou minulost. Mladík, kterého Lucie Bílá za jeho zpěv i nádhernou barvu hlasu vynášela do nebes a tleskal mu i obávaný Jaro Slávik, totiž účinkoval jako striptér v gay klubech a dokonce si zahrál i v jednom z pornofilmů pro pány na pány. „Tehdy jsme na tom se ženou byli finančně špatně. Nikdy jsem to už ale žádný film znovu nenatočil,“ svěřil se Super.cz Jaroslav Parči, který má třináctiletého syna, už dávno se ale rozvedl a poprvé nyní veřejně přiznává, že je gay a žije s přítelem.

Dosud o sobě hovořil jako o bisexuálovi, moudří už ale dávno vědí své. A tak i Jarda konečně veřejně kápl božskou. To, že asi nebude na holky, zjistil v jednadvaceti letech, kdy poprvé vyzkoušel sex s mužem. Zpěvák nyní chodí s vlasovým mágem Václavem Váňou.

„Můj přítel je poloviční Turek. Je mu třiadvacet let. Poznali jsme se před půl rokem a upřímně mohu říct, že je to moc hodný kluk, který je navíc ochotný podporovat mě v mé kariéře,“ pochlubil se Jarda, jenž s partnerem přirozeně i bydlí. Na ženy ale Jarda nezanevřel.

„Jsou to pro mě stále přitažlivá stvoření. Mám rád, když jsou temperamentní a divoké, jako brazilská tanečnice Sula Gomez v mém novém videoklipu Ritmo Latino,“ tvrdí mladík, který chce přítele veřejně představit ve čtvrtek v Music clubu Dransy, v němž pracuje jako dýdžej a kde oslaví nejen své 33. narozeniny, ale také ve velkém pokřtí videoklip, jenž nazpíval u Jarka Šimka, autora hudby.

„Ten mi zaplatil kamarád Míša Jelínek, jenž mě i zaměstnává. Po dlouhé době je to člověk, který se chová férově. Hraju u něj jako dýdžej a také tu během některých tematických večerů i zpívám,“ dodal Parči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám