Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) si změnila život tím, že si bez velkého plánování pořídila pejska z útulku. Bambi se okamžitě stala domácím mazlíčkem. "A samozřejmě s námi spí v posteli," prozradila Super.cz herečka s tím, že raději nechtěla komentovat, jak jí tohle uspořádání změnilo intimní život.

Jinak je ale z Bambi nadšená. A pochvaluje si, jak jí lásku oplácí. "Čím později přijdete domů, tím víc vás vítá," smála se Sandra. O fence tvrdí, že má určitě mezi předky faraonského psa, aspoň podle uší to tak prý vypadá. "Má takový exotický zjev, že?" míní.

Žádné rozmazlování v psích salonech jí ale nedopřává. "Když se venku ušpiní, a to ona ráda, protože ji baví válet se v blátě a nejnadšenější je, když najde nějakou zdechlinu, tak ji prostě strčím do vany a osprchuju. A pochopitelně vyčesávám chlupy, kterých teď máme plný byt," uvedla.

Jako trénink na miminko pejska nebere. "To je přece jen asi náročnější. Psy jsem měla celý život, tak jsem na ně zvyklá. A jediné dítě, se kterým přijdu do kontaktu, je to, co mi půjčují na hraní," krčila rameny Sandra, kterou dnes opět můžete vidět v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám