Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dcera slavného zpěváka Micka Jaggera (80) a bývalé modelky Jerry Hall (54) Elizabeth (40) se v červnu objeví na titulu časopisu Playboy. Dostala prý svolení od rodičů.

Liz ozdobí časopis osmi sexy fotografiemi, na nichž předvede své dokonalé tělo v celé své kráse. "Cítím se dobře. Ráda vyjadřuji pocity skrze tělo,“ nechala se slyšet modelka. A to, že měla při focení pocit klidu bylo i díky souhlasu rodičů. "Chápou, že mít krásné fotky, ještě před tím, než budu mít děti, je krásná věc," dodala Liz.

Sir Mick, notoricky známý svým nezdravým životním stylem, už před šesti lety dceři zakázal, aby se v Playboyi objevila. Nyní změnil názor. Uvidíme, jak se zachová, až si přečte titulek: “Lizzy Jagger: Mezi listy s Mickovou dcerou.“ Na obalu se navíc objevilo slavné logo kapely Rolling Stones.

Lizzy se poprvé objevila na módní přehlídce v roce 1998, když pracovala pro značku Thierry Mugler jako její matka. Byla tváří řady Lancôme a kosmetiky LMC. V roce 2001 se také objevila v dokumentárním filmu Být Mickem, který nabízí pohled do zákulisí Micka Jaggera, ale také do soukromí jeho blízkých jako například Peta Townsenda, Lennyho Krawitze, Eltona Johna a dalších hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám